Strony w Nagłówku
Strona główna
Alfabetyczny Spis Potraw
Porady, ciekawostki
Inne, ciekawostki
FAQ
O mnie
wtorek, 29 grudnia 2015
Ziemniaki pieczone w piekarniku
Kuchnia czeska
Składniki:
ziemniaki;
kminek mielony;
olej;
sól;
Przygotowanie:
Rozgrzej piekarnik do 130 stopni.
Pokrój ziemniaki na ćwiartki i umieść na blasze do pieczenia.
Posyp je kminkiem, szczyptą soli i podlej niewielką ilością oleju.
Wstaw do piekarnika na 20 minut.
Życzę smacznego!
⇐ ⇐ ⇐ ⇐ ⇐
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz